Visioner är budskap som kommer direkt från Gud, och de leds av den Helige Ande. Andra typer av så kallade “visioner” kan bara vara drömmar; och de förekommer normalt dagligen utan någon speciell betydelse eller budskap, även om jag antar att de kan.

Jag har fått tre mycket betydelsefulla visioner under de senaste åtta månaderna, och varje vision kom med tydliga instruktioner om att agera. En vision inträffade i december 2010, och de två sista inträffade i maj och i juni i år. Alla syner upplevdes mellan klockan 12.30 och 02.30.

Var inte orolig för visioner eftersom de firstvision är direkt initierade av Gud, och du kommer att bli tillräckligt väckt för att höra budskapet. Visioner är instruktioner specifikt utformade för dig ensam, och den Helige Ande kommer att hjälpa dig att förstå, uppskatta och tolka visionen.

Visioner kan vara enkla instruktioner för att göra något akut. Till exempel, i visionen från december 2010, ombads jag att be utan några namn.

I den här visionen hade jag ingen aning om vem jag bad för. Jag fick bekräftelse följande morgon genom att fråga olika personer. En vädjan vädjades till Gud om “bönsällskap” av någon som jag nyligen hade träffat via min bönblogg. Mottagaren av bönerna var hennes man. Vid tidpunkten för synen låg han på ett sjukhus i Texas och led av konstanta anfallsattacker.

I visionen av maj i år blev jag instruerad att be för livet för någon som var välkänd för mig i det förflutna. Jag hade träffat den här personen när jag var på semester i Dominikanska republiken 2008. Hon är för närvarande bosatt i Europa, och i mars förra året tror jag att hon fyllde 43 år.

Jag sov fast vid tidpunkten för visionerna, men jag väcktes fysiskt genom “beröring och röst” tills jag lyssnade bra. Vid den första synen blev jag faktiskt “knackad” på min högra axel flera gånger för att väcka mig, och jag blev tillsagd att be i tysthet.

För din kunskap och förståelse kommer jag att beskriva de exakta orden som skickades till mig i visionen av den 24 maj runt klockan 02:00, ge eller ta, och hennes namn nämndes tydligt:

*** Du måste placera henne tillbaka på din bönvakalista; hon har bröstcancer, steg 2; dina böner kommer att höras, och hon kommer att göras medveten om sin sjukdom; hon kommer att söka behandling omedelbart; hennes liv räddas; dina böner kommer att gå i förbön för hennes och Gud.

Jag kommer att berätta för dig vad som hände dagen före visionen. Jag hade cyklat långväga måndagen den 23 maj, och under min dröm hade jag bestämt mig för att radera allt minne av denna dam. Jag hade inte kunnat få kontakt med henne under de senaste två och ett halvt åren. När jag kom hem städade jag och fortsatte med att radera alla uppgifter om henne från min dator. Jag tog till och med bort henne från Skype; och jag hade redan blivit av med hennes adress och alla små presenter som hon gav mig i Dominikanska republiken.

Så fort jag gick upp på visionens morgon placerade jag henne omedelbart på min dagliga bönlista, och jag satte också tillbaka henne på Skype. Jag har bett för hennes liv ivrigt och oupphörligt varje dag sedan visionen. Och mycket troligt är jag den enda personen som ber för henne just nu. Varför blev hon “tilldelad” till mig, frågar jag? Förmodligen för att jag fortfarande älskar henne!

Den 29 juni upplevde jag en annan syn klockan 12:30 på morgonen. Denna vision var återigen en uppmaning att be för någon vars namn inte avslöjades. Behovet av att be var så starkt att jag bad i över två hela timmar. Jag visste i mitt hjärta vem bönerna var avsedda för.

Den 4 juli fick jag bekräftelse från maken till cancerpatienten för vilken mina böner riktades i visionen. De bor i Kalifornien och jag bor i Florida. För syner har avstånd ingen betydelse eller betydelse. Jag träffade henne genom min bönblogg och har bett för hennes man i ungefär tre veckor nu.

Anledningen till att de båda bad tillsammans på natten av min syn: de bad för hans liv i ett ögonblick av total kris! Hennes man kämpar för närvarande i munhålecancer i steg 4. De ville inte störa den andra patienten som delar sjukhusrummet med honom, och därför måste de be i tysthet. Jag var tre tusen mil bort och gjorde exakt samma sak: bad i tysthet och för samma persons liv, och allt på grund av en vision!